Adela Popescu Cand A Nascut : Adela Popescu A Născut Al Treilea Copil Primele Declarații Din Spital Băiețelul Nostru Face Mai Mult Ca Zece Fetițe Libertatea

Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult ca zece fetițe. Dar am nascut chiar de doua ori.


Cu Ce Se Confruntă Adela Popescu De Cand A Născut Al Treilea Copil Aveam Impresia Că știu Tot Libertatea

A ieșit mai repede voinicul decât ceilalți doi dar durerile sunt la fel de mari.

Adela popescu cand a nascut. A născut Adela Popescu. Băiețelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult că zece fetițe. Adela Popescu anunța pe 8 ianuarie 2021 că urmează să devină din nou mămică fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil.

Din fericire Adela Popescu a primit tot ajutorul medical de care a avut nevoie și a născut un băiețel sănătos de 3620 cm. Și multe alte emoții la care nu se gândește nimeni. Afla care sunt modelele de baza atunci cand vine vorba de gecile de piele cu ce le poti asorta cel mai usor dar si care.

O altă coincidență fericită a. Drept mulțumire i-am dat un vin sec pe malul mării. E 4 dimineata Ecaterina cea.

Acrița a adus pe lume un băiețel perfect sănătos pe care l-au așteptat cu brațele deschise. Cu toate astea toate durerile au luat sfârșit atunci când și-a putut ține la piept bebelușul. Nu m-au crezut ca nasc nu m-au crezut ca ma doare nu le-a pasat ca ma distrug psihic in momentele cele mai frumoase din viata mea.

Pentru ca este un subiect de interes la maternitatea la care am nascut eu tatii au voie la vizita 20 min in intervalul 1600-1800 doar pe baza unui test pcr negativ sau a dovezii vaccinarii. Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt din nou părinți sursa foto Instagram Adela Popescu și soțul ei Radu Vâlcan au devenit duminică 11 iulie părinți pentru a treia oară. Cu toate astea toate durerile au luat sfârșit atunci când și-a putut ține la piept bebelușul.

Iata ce mesaj a scris proaspatul tatic. Adela Popescu a născut în urmă cu o lună de zile al treilea copil pe micuțul Adrian. Adela Popescu a născut pentru a treia oară în urmă cu câteva zile și a primit un cadou emoționant cu această ocazie.

Anunțul a fost făcut de Radu Vâlcan Credeți că este ușor să fii trezit la 5-6 dimineața să fie liber prin oraș să ai emoții de fiecare dată când se pune roșu la semafor să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că da tocmai năștea după un travaliu nu lung dar extenuant. Radu e fericit pentru că a scăpat de emoții. O să fiu capra cu trei iezi și soacra cu trei nurori.

Dar personalul spitalului m-a dezamagit enorm. Fericire mare în cuplul Adela Popescu-Radu Vâlcan. Darul are legătură atât cu ea cât și cu mezinul familiei care s-a născut duminica trecută.

Adela Popescu a născut un băiețel de nota 10 după un travaliu de aproape 4 ore. Prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV a adus pe lume duminică 11 iulie cel de-al treilea băiețel al familei după patru ore de travaliu. Cu această ocazie întreaga familie a plecat pe litoralul românesc.

Nu mai aveam nicio varianta era one way. Tatal bebelusului este in culmea fericirii. Adela Popescu a nascut un baietel superb.

Adela Popescu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în care și-a anunțat fanii că sa produs în sfârșit minunea de a-și ține în brațe cel de-al treilea copil. Si sunt sanatoase si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta. Acesta şi soţia sa Adela Popescu a anunțat pe Facebook că a născut al treilea copil și a pus primele imagini cu bebelușul.

O postare distribuita de Adela Popescu adela_popescu Actrita si sotul ei Radu Valcan mai au doi fii Alexandru 4 ani si Andrei 2 ani. Frumoasa actriță și vedetă TV le-a dezvăluit fanilor ce a primit după ce a adus bebelușul acasă. Stiri si informatii despre Adela Popescu a nascut.

Adela a născut după patru ore de travaliu care au fost grele precum a subliniat moderatoarea. Credeti ca este usor sa fii trezit la 5-6 dimineata sa fie liber prin oras sa ai emotii de fiecare data cand se pune rosu la semafor sa nu-mi raspunda Adela la mesaje pentru ca da tocmai nastea dupa un travaliu nu lung dar extenuant. Adela Popescu și soțul ei Radu Vâlcan au devenit duminică 11 iulie părinți.

Tot ce puteam face era sa imping cu toata fiinta mea tripland durerea ce mi-e peste putinta sa o descriu. Recent Adela a anunțat numele celui de-al treilea fiu. Adela Popescu a născut un băiețel.

Informatii articole poze si video despre Adela Popescu a nascut. Adela Popescu a nascut Pentru ca stim ca abia astepti sa te bucuri de parfumul primaverii imbracata cu haine lejere si cu geaca ta de piele preferata ti-am pregatit cateva idei de tinute care cu siguranta iti vor pune in valoare stilul vestimentar al acestui nou sezon. Anca si moasa mea Geta Florea au hotarat sa ma dea jos de pe masa si sa.

Că e minunat a luat nota 10 are 3620 kg și s-a născut după o agonie de aproape patru ore. Cu putin timp in urma frumoasa actrita si prezentatoare a anuntat ca si-a adus pe lume baietelul iar Radu Valcan a postat la randul lui o poza facuta imediat dupa nastere. Am născut natural m-am chinuit înainte ca acum să fiu mai bine.

Durerile erau inimaginabile si bebelusul nu voia sa iasa. Face mai mult ca zece fetițe. Credeti ca este.

Adela Popescu a născut cel de-al treilea copil în 11 iulie iar. Reactia lui Radu Valcan dupa ce Adela Popescu l-a facut din nou tata. Adela Popescu a postat o primă imagine după ce a devenit mămică pentru a treia oară.

Cu putin timp in urma frumoasa actrita si prezentatoare a anuntat ca si-a adus pe lume baietelul iar Radu Valcan a postat la randul lui o poza facuta imediat dupa nastere. Băieţelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult ca zece fetiţe. Prezentatoarea TV a devenit din nou mămică de băiat pe care l-a adus recent acasă.

Adela Popescu a nascut un baietel superb. Stiu ca ce am povestit va poate speria atat de tare incat sa renuntati la ideea de naste natural Demamiciro. Actrița a scris și un mesaj emoționant.

Prima reactie a lui Radu Valcan. Aceasta a povestit pe scurt cât de mult îl pupă îl miroase și deja vorbește cu el povestindu-i despre frățiorii lui care îl așteaptă acasă nerăbdători. Pentru ca este un subiect de interes la maternitatea la care am nascut eu tatii au voie la vizita 20 min in intervalul 1600-1800 doar pe baza unui test pcr negativ sau a dovezii vaccinarii anti covid a fost mesajul Adelei Popescu.

Eu nu mă mai satur să îl pup să îl. Prezentatoarea de la Pro TV a apărut chiar în costum de baie. Ea a făcut anunțul pe contul său de Instagram unde a publicat și o imagine cu copilul.

Că e minunat a luat notă 10 are 3620 kg. Adela Popescu a născut la fel de greu și a treia oară așa că actrița a decis să se oprească la trei copii chiar dacă soțul ei Radu Vâlcan își dorește foarte mult o fetiță. Pare încântat cred că ne mai aduce este mesajul postat de Adela pe contul de Instagram.

Am născut natural m-am chinuit înainte ca acum să fiu mai bine. Fericit ca orice tată de. Duminică 11 iulie Adela Popescu a născut un băiețel de nota 10 după un travaliu de aproape 4 ore.

Adela Popescu a povestit cum a nascut. Tatal bebelusului este in culmea fericirii. A ieșit mai repede voinicul decât ceilalți doi dar durerile sunt la fel de mari.

Cel puțin asta a declarat ferm Adela Popescu după travaliul agonizant în urma căruia a venit pe lume cel de-al treilea fiu al lor. Adela Popescu și Radu Vâlcan mai au împreună doi băieți Alexandru și Andrei. Băiețelul a primit nota 10 la naștere și a cântărit 3620 kg.

Nu dau nume pt ca am nascut de doua ori cu acest dr si este minunat si ca om si ca dr. Vedeta este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan împreună cu care are trei copii primii născuți fiind Alexandru și Andrei.


Adela Popescu A Născut Al Treilea Copil Primele Declarații Din Spital Băiețelul Nostru Face Mai Mult Ca Zece Fetițe Libertatea


Unde A Nascut Adela Popescu Adpm


Adela Popescu A Născut Al Treilea Copil Primele Declarații Din Spital Băiețelul Nostru Face Mai Mult Ca Zece Fetițe Libertatea


Ei Au Fost Primii Care Au Vizitat O Pe Adela Popescu După Ce A Născut Ai Idee Cum Ne A Fost Nouă Pe Hol


Adela Popescu A Născut Azi Dimineață Un Băiețel Marea Dragoste


Adela Popescu Detalii Despre Cum Va Naște Cel De Al Treilea Copil Ce Sfat Le Dă Actrița Gravidelor


Adela Popescu A Născut Mesajul Actriţei Si Prima Fotografie Din Spital Foto


Adela Popescu A Născut Pentru A Treia Oară Vedeta A Postat și Primele Imagini Cu Bebelușul


Adela Popescu Totul Despre A Treia Naștere Cand Va Fi Fericitul Eveniment și La Ce Speră Acum Impact


Cat De Bine Arată Adela Popescu In Costum De Baie A Născut Acum O Lună Al Treilea Copil Impact


Adela Popescu A Plans Pe Rupte Cand A Născut Dezvăluiri Dureroase Din Sala De Nașteri Impact


Adela Popescu Totul Despre A Treia Naștere Am Simțit Că Mă Prăbușesc Cand Am Aflat Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Adela Popescu A Născut A Pentru A Treia Oară Prima Imagine Cu Bebelușul și Primele Declarații


Adela Popescu A Născut Azi Dimineață Un Băiețel Marea Dragoste


Adela Popescu A Născut Al Treilea Copil Primele Declarații Din Spital Băiețelul Nostru Face Mai Mult Ca Zece Fetițe Libertatea


Adela Popescu Totul Despre A Treia Naștere Am Simțit Că Mă Prăbușesc Cand Am Aflat Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Cum Am Nascut


Adela Popescu Iși Dorește Să Nască Natural Motivul Pentru Care Vedeta Refuză Operația De Cezariană Spynews Ro


Adela Popescu A Povestit Cum A Nascut Natural Demamici Ro

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url