Adela Popescu Casa Noua, Cum Arata Casa In Care S Au Mutat Adela Popescu Si Radu Valcan Copilul Ro

Adela Popescu a declarat pentru Libertatea că singura diferență între cele două case este spațiul- cea nouă va fi o casă normală însă puțin mai spațioasă. Cei doi s-au gandit si la zona pentru siguranta si confortul celor doi copii.


Imagini Din Casa Cuplului Adela Popescu Radu Valcan Arată Ca N Revistele De Design Interior Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro

Este mai spatioasa decat anterioara si mai bine impartita.

Adela popescu casa noua. Actrița și soțul ei Radu Vâlcan au decis că au nevoie de mai mult spațiu pentru familia lor care în. Adela Popescu a nascut in decembrie cel de-al doilea baietel al familiei Andrei. Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au cumpărat o casă de lux.

De atunci actrita si sotul ei Radu Valcan au fost nevoiti sa faca tot felul de schimbari legate de program si de stilul de viata. Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au mutat în casă nouă. Iata cum arata locuinta vedetei in care locuieste cu Radu Valcan.

Aboneaza-te la canalul nostru. Casa în care ne mutăm are. Adela popescu adela popescu casa noua case vedete bucatarie radu valcan adela popescu insarcinata.

Așadar băieții cuplului pe nume Alexandru și Andrei au nevoie de un loc mai mare de desfășurare astfel că decizia a fost una cât se poate de clară. Cum arata casa in care locuiesc Adela Popescu si Radu Valcan 8 iulie 2015 at 355 PM Casa la curte in care locuiesc cei doi este acum extrem de luminoasa si spatioasa decorata exact dupa bunul lor plac asa cum se poate vedea cu usurinta din fotografiile postate astazi de Adela Popescu. Adela Popescu se mandreste cu noua ei locuinta si are si de ce.

Adela Popescu a publicat pe Instagram câteva imagini din casa în care s-au mutat și unde spune ea bucătăria e piesa de rezistență. Recent Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au mutat în noua lor casă și nu ai ezitat să le arate și urmăritorilor lor din mediul online cum arată noua lor locuință dar și cu cine au colaborat pentru a pune la punct fiecare detaliu din casă. S-a ocupat indeaproape de redecorarea casei in care sta iar ce a iesit i-a bucurat privirea si i-a incantat sufletul scrie magazinuldecasero.

Cei doi prezentatori tv au avut parte în ultimii ani numai de reușite pe plan profesional iar acum rezultatele muncii lor încep să se arate. S-a ocupat îndeaproape de redecorarea casei în care stă iar ce a ieşit i-a bucurat privirea şi i-a încântat sufletul. Click desktop articole 300x250 p2.

Cei doi au ajuns sa doarma separat. Locuinţa celor doi a devenit neîncăpătoare de când au devenit părinţi pentru a doua oară motiv pentru care cei doi au decis să se mute. Noul living este terenul de joaca al copiilor Casa in care ne mutam are trei dormitoare living o mansarda bucatarie adica nu este vreo vila cu 20 de dormitoare.

Ne-am bucurat de o nouă experiență în casa asta nouă care ne aduce deja foarte multă bucurie. Prin urmare copiii ei l-au primit pe Moș Nicolae în casa veche iar pe Moș Crăciun în casa nouă care satisface dorințele tuturor membrilor familiei. De Alina Bucsain 12 Martie 2021 - 1052.

O bucătărie spațioasă pentru tati o canapea de culoare închisă pentru mami și mai mult loc de joacă pentru Alexandru și Andrei. Adela Popescu se mândreşte cu noua ei locuinţă şi are şi de ce. Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc.

Alexandru doarme cu tati la etaj iar eu dorm cu Andrei jos. Cum arată locuința în care s-au mutat. Si-au amenajat-o dupa ultimile tendinte.

Adela Popescu are o casa superba. Am avut și o provocare. Adela Popescu s-a ținut de cuvânt și s-a mutat în casa cea nouă în Ajunul Crăciunului.

Adela Popescu primele imagini cu burtica de gravidă. Adela Popescu a trecut de jumătatea sarcinii arată și se simte bine și se bucură de liniștea noului ei cămin în care s-a mutat la finele anului trecut. Adela Popescu a povestit ca noua casa are trei dormitoare living mansarda si o bucatarie.

Adela Popescu s-a mutat în casă nouă odată cu cea de-a treia sarcină. Vedeta PRO TV a vorbit cu cei de la Libertatea despre noua lor achiziție. Adela Popescu şi Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi iar acum după ce au devenit părinţii a doi copii ei se vor muta în casă nouă.

Astăzi Adela și-a invitat fanii în noua casă și le-a arătat cum se pregătește pentru venirea pe lume a celui mai tânăr membru al familiei. O sa va spun un secret de la noi din casa. Prezentatoarea emisiunii Vorbește lumea a dezvăluit motivul.

D orinţa principală a celebrului cuplu este ca cei. Adela Popescu şi Radu Vâlcan au luat această decizie în primul rând pentru că aveau nevoie de mai mult spaţiu fiind părinţii a doi băeieţei superbi şi năzdrăvani. Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au întors din Maldive acolo unde au fost cu cei doi băieți ai lor și cu familia Laurei Cosoi și se bucură acum de liniștea noului lor cămin.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Noua lor locuinţă nu este deloc departe de cea veche fiind doar la o stradă distanţă. Renovarea a avut loc în această iarnă când Radu Vâlcan se afla în toiul filmărilor pentru emisiunea Insula Iubirii pe care o.

Și-au achiziționat o casă nouă într-un cartier select de capitală și sunt gata de un. Adela Popescu își așteaptă cel de-al treilea copil în casă nouă. În plus noua locuință se află aproape de vechea locuință la numai o.

Cum arată viitoarea mămică în costum de baie Adela Popescu soacra cu. Cu Alexandru este deja mult mai simplu. În ce casă s-au mutat Adela Popescu și Radu Vâlcan Adela Popescu și Radu Vâlcan au doi copii iar spațiul din vechea locuință a devenit insuficient.

Aceștia și-au dorit o locuință mult mai spațioasă iar amândoi s-au declarat extraordinar de mulțumiți de ceea ce au ales. VEZI GALERIA FOTO 1 8 La începutul anului acesta Adela Popescu 33 de ani și Radu Vâlcan 42 de ani și-au cumpărat o nouă locuință însă nici până acum nu au reușit să se mute în ea.


Adela Popescu Iși Așteaptă Cel De Al Treilea Copil In Casă Nouă Cum Arată Locuința In Care S Au Mutat


Pro Tv Noua Casă A Adelei Popescu Pare Desprinsă Din Revistele De Design Interior Foto


Video Adela Popescu și Radu Valcan Iși Prezintă Noua Casă Lux In Fiecare Cameră Click Mobile


Cum Arată Noua Casă A Adelei Popescu


Primele Imagini Din Vila In Care S Au Mutat Adela Popescu și Radu Valcan Avem Uși Care Nu Se Văd Galerie Foto Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


In Ce Casă Trăiește Adela Popescu A Investit Foarte Mult Ca Să Arate Ca Vilele In Care Locuiesc Bogătanii Stai Să Vezi Cum E Bucătăria Foto Mesaje Din Suflet


Cum Arata Casa In Care S Au Mutat Adela Popescu Si Radu Valcan Copilul Ro


Adela Popescu și Radu Valcan S Au Mutat In Casă Nouă Iată Ce Planuri Au Pentru Noul Lor Cămin Monden


Cum Arată Casa Adelei Popescu și A Lui Radu Valcan Cei Doi S Au Mutat Intr O Locuință Nouă Youtube


Unde Se Află și Cum Arată Casa Adelei Popoescu Spynews Ro


Casa Noastra Dupa Redecorare


Primele Imagini Din Vila In Care S Au Mutat Adela Popescu și Radu Valcan Avem Uși Care Nu Se Văd Galerie Foto Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro


Pro Tv Noua Casă A Adelei Popescu Pare Desprinsă Din Revistele De Design Interior Foto


Cum Arata Casa In Care S Au Mutat Adela Popescu Si Radu Valcan Copilul Ro


Imagini Din Noua Casă A Adelei Popescu și A Lui Radu Valcan Cei Doi S Au Mutat De Curand Intr O Locație De Lux Galerie Foto Spynews Ro


Casa Noastra Dupa Redecorare


Adela Popescu și Radu Valcan și Au Cumpărat O Casă Nouă Clair Ro


Adela Popescu S A Mutat In Casă Nouă Cum Arată Livingul Vedeta A Udat Bucătăria Cu Pizza Click Mobile


Adela Popescu Ne Arată Imagini Din Noua Sa Casă Foto Ea Md

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url