Adela Popescu Cati Copii Are / Are Pretenţii Nu Glumă Caţi Copii Vrea Adela Popescu De La Radu Valcan Click Mobile

Sunt cu adevărat fericită. A continuat sa faca asta pana pe la 7 luni apoi in serile bune voia sa fie alaptat de 3 ori pe noapte in cele rele chiar si din ora in ora.


Adela Popescu Wikipedia

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt extrem de fericiți pentru că au devenit din nou părinți.

Adela popescu cati copii are. Motivul a fost faptul că a fost însărcinată și spune Adela nu a vrut să riște. Vedeta a nascut pe cale naturala dupa aproape 4 ore de travaliu. Ne-a iesit si de data asta.

Vedeta a nascut pe cale naturala dupa aproape 4 ore de travaliu. Prima imagine cu bebelusul. Adela Popescu are o familie de nota 10 un soţ alături de care e fericită şi doi băieţei minunaţi.

Adela Popescu a dezvăluit numele celui de-al treilea copil. Desi are ceva experienta in calitate de mamica fiind la al doilea copil. Mama mea mai are.

Adela popescu copil. 11 Iulie 2021 - Adela Popescu a nascut. Adela Popescu a revenit pe micile ecrane mai devreme decât s-ar fi așteptat oricine.

Adela Popescu a anunțat în cadrul emisiunii Vorbește Lumea că suferă de COVID-19. Prima vacanta fara copii. Dacă până acum nu l-a anunţat pe Radu Vâlcan că ar vrea să trăiască înconjurată de copii acesta va fi afla cât de curând.

Cu cât este plătită aceasta acum. Meseria de părinte este grea însă cu dedicare implicare și iubire obstacolele sunt înfruntate cu succes. Din nefericire aceasta nu a fost vaccinată.

Are 2 frati mai mari Calin si Bogdan impreuna cu ei si cu parintii ei a copilarit la Susani. Vedeta a vorbit acum despre posibilitatea de a deveni mamă pentru a treia oară. Cu puțin timp în urmă vedeta ProTV Adela Popescu a anunțat că s-a infectat cu coronavirus.

Vedeta este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan împreună cu care are trei copii primii născuți fiind Alexandru și Andrei. Ne-o demonstrează Adela Popescu şi Radu Vâlcan care luna trecută au fost în Bali Indonezia cu cei doi copii ai lor de 3 ani respectiv de 7 luni. În urmă cu câteva luni familia lor s-a mărit cu încă un membru iar acum au trei copii.

Într-o postare pe Instagram vedeta povestește lucrurile care completau tabloul copilăriei pe care a avut-o ea. Atentă la interacțiunea dintre cei doi copii cu geloziile aferente și micile conflicte vedeta s-a topit când a constat că cei doi au început să se joace împreună. Adela Popescu s-a speriat si a sunat pediatrul.

Prezentatoarea și-a anunțat sarcina în cadrul emisiunii Vorbește lumea atunci când a și spus că se va retrage pe perioada sarcinii. Adela Popescu a făcut o dezvăluire de zile mari în direct în emisiunea colegilor săi de la PRO TV. Curmati-mi durerea cu orice pret.

Adela Popescu copilărie grea dar de care își amintește cu drag. Prezentatoarea este de ceva timp pe tușă deoarece se pregătește să devină mămică pentru a treia oară. Adela Popescu despre vacanța planificată alături de copii în Bali.

Baietelul nostru a venit pe lume sa ne arate ca el face mai mult ca. Actriţa a publicat pe blogul personal o poveste în care specifică exact că ar vrea să aibă mai mulţi moştenitori. O săptămână am decis.

În special Radu Vâlcan a fost cel care a sperat că cel de-al treilea bebeluș va. Adela Popescu pe numele sau intreg Adela Elena Popescu s-a nascut pe 8 octombrie 1986 in comuna Susani din judetul Valcea. Ce a patit bebelusul sau.

Nu este un secret faptul că și-au dorit mult o fetiță în special Radu a fost cel care a sperat că cel de-al treilea bebeluș va fi o fetiță. Adela Popescu şi Radu Vâlcan au doi băieți. Ardeias de la oras a fost un bebelus care a dormit foarte bine.

Ei au devenit părinți pentru prima dată pe 11 iunie 2017 iar fiul lor a primit numele Alexandru. Adela Popescu are COVID-19. Plecam zgribulită spre școală.

Adela Popescu a nascut cel de-al treilea copil al sau si al sotului sau Radu Valcan. Adela Popescu trece prin momente grele. Adela Popescu dezvăluiri uluitoare.

Adela Popescu a devenit mama celui e-al treilea copil al său care este tot băiat și toată lumea se întreabă ce nume a ales pentru copil. Poţi să fii spontan să mergi în vacanţă la capătul lumii şi să te distrezi chiar şi când ai bebeluş. Nu este niciun secret faptul că la a treia sarcină și-au dorit mult o fetiță.

Al doilea copil al cuplului a venit pe lume pe 10 decembrie 2018 după un travaliu care a durat cinci ore. Prima imagine cu bebelusul. Nu spune nu dar iată ce o împiedică.

Adela Popescu a devenit mămică pentru a treia oară dar aceasta se confruntă cu anumite probleme. Ca orice mama comoda din patutul de langa pat l-am mutat direct langa mine incercand sa salvez orice minut de. Adela Popescu a făcut o mărturisire care îl va uimi pe iubitul ei.

Adela Popescu este mama a doi copii iar vremurile tulburi pe care le trăim au dus-o cu gândul la propria copilărie. 11 Iulie 2021 - Adela Popescu a nascut. Adela Popescu despre cea de-a doua nastere.

Adela Popescu a devenit mamica pentru a doua oara dar a trecut prin momente foarte grele in timpul travaliului de. În urmă cu câteva luni familia lor s-a mărit cu încă un membru iar acum au trei copii cu toții băieți. Ce au învăţat Adela Popescu şi Radu Vâlcan din vacanţa petrecută în Bali.

Starea de sănătate a actriței nu este una gravă însă aceasta încearcă așa cum poate să îl protejeze pe Adrian cel de-al treilea ei copil. Adela Popescu și Radu Vâlcan formează una dintre cele mai frumoase cupluri din lumea showbiz-ului românesc. Cuplul are deja doi băieți pe Alexandru 4 ani și Andrei 2 ani.

În cadrul unei emisiuni Adela Popescu a mărturisit dacă ea și. Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea showbiz-ului românesc. Când a aflat sexul copilului Radu i-a.

Vedeta a născut atunci un băiețel sănătos. Ne-a iesit si de data asta. Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt extrem de implicați în viața celor doi băieți ai lor și nu ratează niciun moment important.

Șefii trustului erau disperați. Adela Popescu a născut recent al treilea copil. Adela Popescu și Radu Vâlcan despre intimitatea în.

Vedeta tv a spus la un moment at într-un interviu că. Adela Popescu şi Radu Vâlcan s-au căsătorit în 2015. Pentru toți părinții care se tem să plece în vacanțe lungi în zone îndepărtate alături de copii Adela Popoescu a scris un articol pe blogul personal în care povestește experiența ei.

Emisiunea Vorbește Lumea a avut de-a lungul timpului mai multe vedete la cârmă dar cei care au stat cel. Ce salariu are Adela Popescu de când a revenit la Vorbește Lumea. Adela Popescu și Radu Vâlcan au devenit pentru a treia oara părinți pe 11 iulie.

Ce se întâmplă în familia ei Adela Popescu și Radu. Baietelul nostru a venit pe lume sa ne arate ca el face mai mult ca zece. Adela Popescu anunța pe 8 ianuarie 2021 că urmează să devină din nou mămică fiind însărcinată cu cel de-al treilea copil.

Adela popescu radu valcan. Suntem bine amândoi sănătoși și liniștiți unul cu celălalt. Chiar dacă viața prezentatoarei de televiziune este înfrumusețată de trei băieți aceasta nu se teme de a spune adevărul atunci când trece prin situații delicate.

Adela Popescu și Radu Vâlcan așteaptă cel de-al treilea copil al cuplului care va fi tot un băiețel după cum a anunțat chiar Adela. Ce se va întâmpla cu vedeta și cei trei copii. Adela Popescu a nascut cel de-al treilea copil al sau si al sotului sau Radu Valcan.


Adela Popescu A Născut Al Treilea Copil Primele Declarații Din Spital Băiețelul Nostru Face Mai Mult Ca Zece Fetițe Libertatea


Adela Popescu A Dezvăluit Numele Celui De Al Treilea Copil Cum Il Cheamă Pe Mezinul Familiei Libertatea


Adela Popescu A Dezvăluit Numele Celui De Al Doilea Copil Cum Il Va Chema Pe Băiețelul Ei


Cum Il Va Chema Pe Cel De Al Treilea Copil Al Adelei Popescu și Al Lui Radu Valcan Am Ales Un Nume Frumos Spynews Ro


Exclusiv Adela Popescu Declarații Despre Cea De A Treia Sarcină Romanesti Vedete Unica Ro


Cum Le Răspunde Adela Popescu Celor Care O Acuză Că Si A Lăsat Copilul De Izbeliste Pentru Cariera In Tv Click Mobile


Adela Popescu Despre Al Treilea Copil Nu Spun Nu Dar Suntem Depăsiţi De Situaţie Copiii Sunt Incă Mici


Adela Popescu și A Botezat Cel De Al Doilea Băiețel Youtube


In Sfarșit Adela Popescu și Dan Bordeianu S Au Intalnit După 11 Ani Stiri Vedete Unica Ro


Vacanta Din Mauritius


Adela Popescu A Făcut Anunțul Despre Al Treilea Copil Al Cuplului Cine A Insistat Cel Mai Mult Din Familie Impact


Adela Popescu A Născut Mesajul Actriţei Si Prima Fotografie Din Spital Foto


Prima Zi De Grădiniță Pentru Fiul Adelei Popescu și Al Lui Radu Valcan Părinții Mai Emoționați Decat Micuțul Click Mobile


Adela Popescu A Făcut Anunțul Despre Al Treilea Copil Al Cuplului Cine A Insistat Cel Mai Mult Din Familie Impact


Dana Rogoz și A Botezat Copilul Alături De Adela Popescu și Andreea Esca


Adela Popescu Va Avea Bonă Din Filipine Cați Bani Ii Va Da Lunar Prezentatoarea Tv


Prima Fotografie Cu Chipul Copiilor Adelei Popescu și Ai Lui Radu Valcan Cat De Frumoși Sunt Andrei și Alexandru Impact


Are Pretenţii Nu Glumă Caţi Copii Vrea Adela Popescu De La Radu Valcan Click Mobile


Adela Popescu A Născut Al Treilea Copil Primele Declarații Din Spital Băiețelul Nostru Face Mai Mult Ca Zece Fetițe Libertatea

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url